Yhdistys

MTKK ry on puolueeton ja uskonnollisesti kantaa ottamaton yhdistys, jossa suhtaudutaan ennakkoluulottomasti uusiin ajatuksiin. MTKK ry perustettiin vuonna 2006 (rekisteröinti 17.05.2006).

Maahanmuuttajien työ, koulutus ja kulttuuri (MTKK) ry on paikallinen kansalaisjärjestö, joka avustaa maahanmuuttajia:

• Koulutus- ja työllistymisedellytysten
  • Nuorisotoiminnan kehittäminen (etenkin järjestämällä lapsille kerhotoimintaa sekä urheilun alueella)
  • Naisten tasa-arvon
  • Sosiaaliseen ja terveyteen liittyvän hyvinvoinnin
  • Suvaitsevaisuuden ja hyväksytä.

Yhdistyksen tärkein tehtävä on auttaa maahanmuuttajia, erityisesti maahanmuuttonuortenyhteisö integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Yhdistyksellä on 450 jäsentä, eri kansalaista.

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan jäsenmaksuin, joita kerätään kuukausittain jäseniltä.

MTKK ry on aktiivinen paikallinen kansalaisjärjestö joka toimii yhteistyössä erilaisten viranomaisten, kuten lähipoliisiin, sosiaali- ja nuorisotoimen sekä eri kansalaisjärjestöjen kanssa.

Tarjoamme seuraavaa toimintaa

• Tukiopetus ja läksykerhotoiminta
  • Nuorten työllisyyden edistäminen
  • Nuorten iltapäivä kerho